Om Thomas

Jag jobbar mobilt med behandlingar, samtalscoaching, Healing m.m. Det jag lägger mest tid på nu för tiden är ändå skrivandet.

Bli medveten

Vi är skapare av det vi kallar verkligheten. Du har makten. Det du lägger energi på skapas som din verklighet. Det mesta du skapar skapar du inte medvetet men det är en del av meningen med livet att bli en medveten skapare. Det du skapar som du inte tycker om är inte skapat med viljan men av oförståelse och därmed av försumlighet. Om du är medveten om processen och ändå skapar obehagen så är du kanske arrogant mot dig själv. Vill du hjälp med detta så hör av dig. Välkommen.

Nätverk

Jag tycker att nätverksmarknadsföretagandet är riktigt roligt. Det är ärligt och rättvist. Genom MLM så får man betalt efter insats och ansträngning.

Jag har valt två nätverk som jag är aktiv i. Jag har, efter bästa förmåga, kollat upp dessa två bolag så att de är godkända så som de behöver vara. Däremot står jag inte som garant för dessa bolag på något sätt, så devisen ”satsa inte mera än du har råd att förlora” gäller naturligtvis som vanligt.

Titus Community

Ett företag som startade i Sverige av Robert Jakobsson. De bygger nätverk av företag i privata sektorn och kunder. Företagen ger kunderna rabatter och kan därmed dra ner på reklam bl.a. Inom systemet använder vi en hybridvaluta (kryptovaluta och euro). Det blir en vinn vinn situation. Jag har valt att investera som Founder och Ambassadör i Titus. Skriva in sig är gratis https://titus.community/u/n-son

Crowd1

Ett nätverk som bygger kunder och investerare för att kunna erbjuda andra företag denna kundstock. Den branschen som är aktuell nu är inom spel, gaming, kasino. Jag gick med den 12e januari 2020 och i skrivandes stund 26e januari 2020 har 165 000 nya medlemmar gått in i detta bolag efter mig och totalt 1,4 miljoner på ett år. Skriva in sig är gratis  crowd1.com/signup/n-son

Ordning och reda

Min hemsida har legat nere ett tag, förlåt för det. Det krävdes en uppdatering som jag inte klarade av att göra själv och det tog tid att få tag i någon som kunde hjälpa mig. Tack Fredrik Wältare.

Nu ska det vara ordning och reda igen.

Äntligen

Jag har under flera år efter att jag startade denna hemsida låtit någon annan tagit hand om den helt och hållet. Någonstans på vägen har jag bytt person och låtit denna ta ansvar för denna sida. Jag har inte varit aktiv och gett order om förändringar och uppdateringar och tiden går. Jag har tappat kontakten med den senaste ansvariga sedan flera år och därmed förlorat inloggningsuppgifterna. Men nu är jag tillbaka. Ska försöka hålla denna min sida uppdaterad lite oftare i fortsättningen. Välkomna.

Expo: Hälsa & Träning 2014

N-son Hälsa & Friskvård AB kommer delta på detta Expo den 25 – 26 januari. Vi kommer var i monter nummer 25, där vi presenterar lite av den verksamhet som är i företaget. Jag, Thomas, kommer hålla ett föredrag på lördagen kl 13.00 och min vän Mats Kardell kommer hålla ett föredrag på söndagen kl 12.00.

Välkomna

2014

Ett mycket spännande år har börjat. Jag är återförsäljare till kosttillskott som inte bara ger dig vitaminer, mineraler, bioflavonoider och allt vad det heter, utan som också gör skillnad. I planerna ligger att få fart på utbildningar så som en PT-utbildning och Massageutbildning. Behandlingar rullar på som alltid men jag behöver ge lite tid för att hjälpa till på det gym jag är inhyrd på. Många bollar i luften, som alltid,

Jag önskar alla ett riktigt gott, utvecklande, spännande, njutningsfull, 2014.

Med vänlig hälsning

Thomas

Kina 2012

Jag var i Kina Oktober-November 2012 och gick en utbildning samt praktiserade på två olika sjukhus. Det ena sjukhuset hade startats av fyra synskadade läkare. De var 250 anställda varav 150 anställda med egna handikapp och 80 av dem var synskadade eller helt blinda. Det var intressant att se hur de blinda jobbade, men vilken känsla de lokaliserade problematiken och hur känsligt de gjorde sina åtgärder. Jag fick assistera de blinda läkarna, men först efter att ha visat de tänkta teknikerna på läkaren själv. Kul och givande.

Kina är under en utveckling som är högst intressant. De avfolkar landsbygden och inflyttningen till städerna är enorm. Beijing var ca 15 miljoner invånare då jag var där för sex år sedan och nu var de ca 20 miljoner invånare. Med den nuvarande takten på 10% inflyttning per år kommer det alltså vara ca 40 miljoner om sju år.

E.F.T.-terapeut

Under fredagen den 25e till söndagen den 27e är jag i Malmö och går de två första stegen i E.F.T. (Emotional Freedom Tecnique). Det är en akupressurmetod där emotionella blockeringar frigörs. Det har visats sig att E.F.T. har minst lika bra effekt på känslomässiga problem som te.x. KBT-terapi.